Stall Valle

Rideleir - sommeren 2020

Bading


Rideleir (5 dager): Kr. 4000,-

Aktiviteter mandag til fredag fra kl 0900 til kl 1500. Torsdag har vi grilling og aktiviteter frem til kl. 21:00. Overnatting siste natt må dessverre utgå på grunn av koronasituasjonen.

Fra 8 år og oppover. Trenger ingen ride-erfaring.

Rideundervisning før og etter lunsj blir gitt etter nivå. Bading med hestene (væravhengig, og avhengig av nivå) og tur-ridning etter nivå.

Uke 26, 27, 28, 31, 32 og 33.

Ta med matpakke til alle dager og drikke/flaske, klær etter vær, og ekskra klesskifte (i tilfelle du blir våt). En av dagene blir det bading/vassing med hest (hvis været tillater det og elevene håndterer det), så ta med skotøy og klær som du kan ha i havet ;o) Torsdag kveld griller vi, så ta med grillmat og ekstra stor matpakke. Torsdag er eneste dag det er lov å ha med litt snop og brus. De som vil ri med sal må ha fottøy med liten hel. Hjelm er obligatorisk. Vi anbefaler å bruke egen hjelm, men har du ikke kan du få låne hos oss.

Viktigst av alt: Ta med godt humør ;o)

NB: Bindende påmelding - betales ved oppmøte. Avbestilling senere enn 3 uker før oppstart koster kr. 1000,-.


For nærmere informasjon og timebestilling ta kontakt på: 977 20 345

 

Nyheter:

Dårlig mobildekning!

NB: både Telenor og NetCom har dårlig mobildekning på Stall Valle - send SMS dersom du ikke når oss på telefon.

Bodø Hest og Rytter

Alt av utstyr til hest og rytter. Vi ønsker å tilby produkter av god kvalitet som vi vet fungerer. Vi er forhandler av Mountain Horse, Horseware, Heimer, Euro-Star, Pikeur, Roeckl, Equline, Charles Owen, Veredus, LeMieux, three-horses, Ryttersport og saler fra Prestige.

Ridehallen vår!

Vi er stolt over ridehallen vår! Nå har den fått Safety-Wall (sikkerhets-vant/-vegger) og 50 meter med speil! Dekket er av sand med ridebanefiber.

Ute-ridebanen vår!

Vår utendørs ridebane har "DRY ECOTRACK" - markedets beste ridedekke. Fantastisk å ri på!

Besøk oss på Facebook

Oversiktskart

Klikk her for å se et oversiktskart over Stall Valle i Google Maps.